CEAS – Tudor Vladimirescu

Primul ceas dedicat unui personaj care a schimbat istoria României, lansat în ediție limitată. 200 de exemplare, 200 de șanse de a călători in timp.

Monumentul EROILOR. Bazat pe fapte reale

– picioare uriașe, care subliniază importanța eroilor de război și faptul că noi suntem mici în comparație cu ei și eforturile lor – stâlpi comemorativi, stâlpii care susțin cerul, stâlpii care formează între ei o poartă îngustă – loc de poze, începerea traseului turistic. – sunt doar două picioare, pentru că fiecare din cei doi […]

CULOAR

Ne dorim opere de artă pentru că ele ne oferă plăcere.

TABLOU SCALAT

Am încercat un experiment, să scalăm un detaliu de pe o piesă veche de mobilier, pentru a face un tablou din lemn în aceeași încăpere. Se va continua cu o bibliotecă.. la un moment dat. ȘEZI la Conacul Olarilor

LOGO ȘURA DEMIAN

Am desenat un logo pentru Punctul Gastronomic Local – Șura Demian. Se află în Maramureș și asta ne-a inspirat în alegerea simbolurilor.

CĂNI

Proiect și schițe pentru căni.

STÂLP

„Există un sens în toate lucrurile. Pentru a ajunge la el, trebuie să ne detașăm de noi înșine.”

Noptiera SOARE

SOARE = eroul care în fiecare noapte luptă cu întunericul și iese întotdeauna victorios. Noptieră ROMB, pictată cu galben.

PICĂTURA – noptieră și oglindă

Am pornit de la ideea Făt Frumos din Lacrimă și am făcut o picătură sa curgă pe perete până „lasă urmă în noptieră”. Conceptul a fost realizat pentru dormitorul VAL din Conacul Olarilor.  

PASAJ

Am câștigat locul 2 (locul 1 nu s-a dat :)) ) în cadrul competiției 3D x DDD x NEB – Design pentru Dezvoltare Durabilă, cu lucrarea PASAJ; între trecut și prezent, între simboluri profunde și simboluri necesare.

MASCĂ de CALORIFER

Mască de calorifer din lemn stratificat, cu pervaz și ramă din lemn masiv, decorat cu frize preluate de pe țesături din zona Sibiului. Set cu suportul de chitare și masa pentru orgă.Dimensiunea poate varia, la fel și modelul.

LECTUM – Noptieră

Anadora Lupo studiază de câțiva ani forme geometrice din plasă colorată, care se transformă în piese de mobilier sculpturale. De puțin timp, ne-a implicat și pe noi în proiectul ei și de atunci studiem moduri de îmbinare între elemente. Prima variantă finalizată este o noptieră pe nume LECTUM. Ca o carte deschisă, lemnul completează armonios volumul […]

OGLINDA cu semicercuri

Când le izbești se sparg ușorîn mii de cioburi ascuțite. Oglinda cu semicercuri decorative și leduri luminoase. Din lemn de stejar.

CEAS SOARE FLOARE

Ceasul cu floare are petale în loc de cifre. Ceasul cu soare are raze în loc de cifre. Un obiect decorativ care hipnotizează timpul. Proiect/Manoperă: Șezi

OM

Imagini antropomorfe pe lemn. Design de logo.

SUPORT DE CHITARE

Suport pentru chitare. „Merg unde mă duce chitara mea.”Suportul Suport de chitare cu brâu decorativ și piele colorată. Proiect/manoperă: ȘEZIPiele: VegmadeModel gravat: Trif Calin  Dimensiuni: 158 x 40 x 160cm

STÂLPUL CERULUI

Acești stâlpi de străveche tradiție stabilesc o legătură de hotar între lumea terestră și cea „de dincolo”, de ascensiune a sufletului spre cer.

LOGO POM

Logo pentru o livadă cu pomi fructiferi – grafică și realizare


Web design © 2024 SEZI - Călătoria unui arhetip mimează geometrii