Primul ceas dedicat unui personaj care a schimbat istoria României, lansat în ediție limitată. 200 de exemplare, 200 de șanse de a călători in timp.

La 200 de ani distanță, celebrarea Bicentenarului ne oferă prilejul să fim mai conștienți de momentul care este denumit temelia statului modern, și să înțelegem în profunzime consecințele Revoluției din 1821.

Un ceas de colecție, cu un concept unic, pe cadranul căruia regăsim multe elemente care au direct legătură cu lupta din 1821, cum ar fi pandurii, sabia, dar și inelul dăruit de părinți ori culoarea steagului Revoluției.

Geam

Geamul este din safir, are o duritate deosebită și o rezistență fără echivalent la zgârieturi. De asemenea, exista geam și pe spatele ceasului, pentru vizualizarea mecanismului.

Cadran

Cadranul este alb mat, iar pentru elementele grafice s-a folosit tehnologia imprimării prin tampografie succesivă pentru a oferi designului perfecțiune în trei culori lucioase, negru, albastru și gri argintiu.

Carcasa

Am realizat structura carcasei folosind inox șlefuit pentru o cantitate de 150 de ceasuri. Există de asemenea posibilitatea de a opta pentru o carcasă satinată placată negru prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition), pentru 50 de ceasuri. Carcasa este proiectată pentru o etanșeitate de 5 bari.

Mecanismul

Pentru mecanismul acestui ceas s-a folosit o bază UNITAS 6497, modificată, Swiss Made, cu decor “cotes de geneve”, și șuruburi albastre pentru a completa designul cadranului.

Asamblat în România

Horologivm va asigura tot fluxul tehnic, începând cu asamblarea mecanismelor, verificarea preciziei la 0H si 24H, încasetarea și verificarea etanșeității și a rezervei de mers.

Cureaua

Pentru că ceasul este în ediție limitată, am ales ca materialul folosit pentru a crea cureaua să fie din piele naturală. Cureaua va fi disponibilă în două culori: negru și albastru.

Garanția

Ceasul se pune la dispoziție împreună cu un certificat de garanție, cu valabilitate de 2 ani de la data achiziției, precum și broșura de prezentare a ceasului ca ediție limitată. Horologivm va asigura întreg panelul de servicii de garanție și postgaranție: curele de piele standard sau la comandă și accesorii.

Cutia

Ceasul vine cu o cutie personalizată.